Werkwijze

Onze passie en energie vind je terug in elke lunch-bag

Het Kwaliteitshuis bestaat reeds enkele jaren en we leveren al bij meerdere bedrijven op vaste dagen goed gevulde lunch-bags voor hun personeel. Dat doen we ook graag voor jou; daar zijn we met veel energie dagelijks mee bezig. We hebben onze jarenlange ervaring in de service verlenende horecasfeer enkele jaren geleden ingezet om dit bedrijf op te richten. Met veel passie aan de slag voor mensen en bedrijven die er hetzelfde over denken als wij; dat vinden we mooi. Dan ontstaat er een band en een mooie samenwerking. 

Eigenlijk kan alles; we regelen het graag voor je

Het klinkt wellicht wat raar, maar in principe kan alles. Natuurlijk hebben we onze eigen kracht en kwaliteit, maar samen met onze regionale partners kunnen we alles voor je regelen. We komen graag langs om je wensen te bespreken en dan volgt niet veel later een passend voorstel, een praatstuk om te kijken of we die wensen goed vertaald hebben en of het allemaal past in het financiële plaatje.

Wanneer we de overeenkomst zijn aangegaan begint de samenwerking écht en gaan we steeds zorg dragen voor goed gevulde lunch-bags, gedekte lunchtafel, mooie fruitbox of af en toe een lekkere verrassing; zo houd je je personeel tevreden en blijven ze graag voor je werken. En daar halen wij dan weer onze energie uit: een goede en open samenwerking die ons energie geeft en jou energie oplevert.