Luxe lunch-bags

Hier zijn we goed in, dit doen we graag; onze basis

Goed, voldoende en lekker lunchen, daar houden werknemers van tijdens een lange drukke werkdag. Hoe fijn is het als ze daar niet over na hoeven denken, maar ‘elke’ dag weer een kant en klare lunch-bag vanaf de zaak mee kunnen nemen naar de werk locatie. Onze kracht is om die lunch-bags elke dag weer aan te leveren, zodat zij lekker kunnen lunchen.

Wat zit erin? Heerlijk brood van de warme bakker belegd met vleeswaren van de kwaliteitsslager en kaas van de kaasspecialist. En dat proef je! Dus 4 sneeën brood en daarbij altijd een flesje water, een blikje frisdrank, een stuk fruit en een lekkere snoepreep. Daar kom je de dag wel mee door. We verzorgen dit op dinsdag, woensdag en donderdag, vanuit de gedachte dat maandag vaak restjes-dag is en men vrijdag liever ‘een vette hap’ haalt.  Door de dag ervoor de kant en klare lunch-bags koel te bezorgen en te bewaren bij jou op de zaak, kunnen we een heerlijke frisse lunch maaltijd garanderen. De basis is namelijk kwaliteit en passie. En dat vind je terug in elke lunch-bag.

Dit is onze basis en natuurlijk zijn alle opties bespreekbaar om samen te zorgen voor die tevreden medewerkers. O zo belangrijk in deze tijd, en daar dragen we graag aan bij.

Ga naar Echt verrassen • Ga naar Iets extra’s doen >